Runes salgsgaranti

 

Runes scooter & mc garanti! Hva er det?

 

 

 

 

Det er en garanti for at alle kjøretøy som selges fra meg er reparert, og skiftet slitedeler som bremseklosser ect. som ikke holder mål.

Kjøretøyet er demontert ned til rammen, lakkert og remontert.

Ledningsnett er nøye sjekket / utbedret for skader. På en scooter, mc eller moped er dette en av hovedårsaker til stopp langs veien.

Motor og gir er sjekket og funnet i orden. Luftfilter, forgasser er demontert, renset og montert. Alle slanger er sjekket. Nytt bensinfilter er montert. Olje på motor og gir er skiftet.

Men det må alikevel understrekes at det ikke kan gis garanti på brukt motor og gir. Det er normalt ikke skiftet vitale deler som lager, simringer og deler inne i motoren om ikke annet er opplyst i salgs-annonsen. Ofte rehabiliterer jeg hele motoren.

Bremsesystem, ny bremsevæske, klosser er sjekket. Klosser som ikke holder mål er skiftet. Dekk som ikke holder mål er skiftet. Stygge kåper er reparert og lakkert.

 

Hvorfor skriver jeg dette!

Jo selvsagt for at jeg vil selge noe som virker, ha fornøyde kunder og få litt bedre betalt for kjøretøyene jeg selger. Få litt igjen for jobben jeg har utført på kjøretøyene.

 

Nå som våren nærmer seg skal ungdommen ut på veien med mc, scooter eller moped. Mange ungdommer bruker sårt oppstarte midler for å kjøpe seg en brukt mc, moped eller scooter på finn.no. Mc'n, Scooteren eller mopeden er full av feil og stopper etter to dager… ? Ikke mer penger til verkstedregninger...!

Ringer til selger og får høre at mc'n eller scooteren eller mopeden er solgt som den sto…! Legger på røret og ingen hjelp å få. Ikke mer å hente der! Det var den moroa..!  

Selvsagt kan heller ikke jeg gi garanti på en brukt mc, moped eller scooter som om den skulle vært kjøpt ny i butikken.

Men ved å gå gjennom kjøretøyene slik jeg gjør, finner jeg alltid, uten unntak flere feil i prosessen som etter noe tid vil medføre stopp eller verste fall motorhavari.

 

Skulle uhellet likevel være ute. Mc'n mopeden eller scooteren du har kjøpt av meg stoppet likevel etter kort tid!

Ja vel! Kom til mitt verksted så fikser jeg det for deg om du betaler delene. Det kan jo være en coil, Cdi som har tatt kvelden. Det er slike komponenter som man ikke kan forutsi hvor lenge holder. Men det hører til sjeldenhetene.

 

Denne teksten gjelder for kjøretøy som ikke er skrudd på i etterkant av kunden eller en kamerat som "ikke burde" skru...

… Har sett alt for mye av det desverre, selv om det også der kan være unntak..

Garantien gjelder ikke for cross sykler eller kjøretøy som blir forsøkt trimmet eller modifisert etter at det har forlatt mitt verksted.

Bruk heller noen kroner på service her på verkstedet eller oppgrader kjøretøyet ditt. Da får du vite hva du kan gjøre med kjøretøyet ditt uten å ødelegge motoren. 

Det er en kjensgjerning at mange mc, mopeder eller scootere som havarerer er skrudd i hjel eller forsøkt trimmet uten å ha nødvendig kompetanse til det! Trimme en motor er ikke bare å rive ut plomben i potta, montere en trim CDI osv….

Det er mange ting i en motor som spiller sammen og man må vite hva man gjør.

 

Skjært motor, knekt veiv ...! ? Hørt det før… ? Mopedforum flommer over av info om dette.

Overlat dette til noen som har erfaring og ikke kjøp trim vilt på speedoption.no...

 

Velkommen til en god handel!

Om Runes scooter & mc verksted

 

Runes scooter & mc verksted er et lite hyggelig verksted på Biri.

Pga. lave driftkostnader kan jeg holde uslåelige priser.

Bedriften er tuftet på gjensidig tillit og god service.

 

Kontakt

 

Runes scooter & mc verksted

Lierengveien 250

2836 Biri

Tlf. + 47 947 86 525

Epost. runes.scooter.mc@gmail.com

Web. www.runes-scooter-mc.com

Org. nr. 816 903 092 MVA

Copyright @ All rights reserved